Kesäkisojen kepparikisa ja talentti

9.7.2019

Lauantaina 13. päivä siirtolapuutarhurit tapaavat Klaukkalanpuistossa kesäkisoissa. Uusina kilpailulajeina ovat lasten kepparikisa ja yksilötalentti.

Aluejärjestön Talent 2019 kerhotuvalla klo 12

Kesäkisoissa kulttuurikilpailuna on tänä vuonna talent -kilpailu, jossa etsitään parasta kykyä Helsingin puutarhoista.

Voit laulaa, tanssia, tehdä kärrynpyöriä -vain taivas on rajana! Rajaamme kilpailun koskemaan yksilösuorituksia. Esityksen maksimikesto on 3 minuuttia.Täysin amatöörituomarit päättävät kenessä on sitä jotakin eli kuka on tämän vuoden talent! Palkintona ainakin mainetta ja kunniaa.

Ilmoittautuminen kisatoimistoon 11:50 mennessä. Ilmoita nimesi, puutarhasi sekä lajisi ja tule paikalle ajoissa.Tuothan oman musiikinlähteen (puhelin, dvd, c-kasetti yms).

Kesäkisat grand prix 2019 Keppihevosten estekilpailut

Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille hevos- sekä ei-hevosihmisille.

Kilpailuluokat  Luokka I: Alle kouluikäiset, luokka II: 7v -15v, luokka III: seniorit (yli 16v)

Voit ratsastaa omalla tai lainatulla hevosella. .Estekisan palkintoina ovat ruusukkeet..Jokainen kilpailee OMALLA VASTUULLA!

 ILMOITTAUTUMISET klo 10:30 alkaen kilpailupaikalla.

 Keppihevoskilpailun säännöt Askellaji vapaa, ravia tai laukkaa TYYLEINÄ HYVÄKSYTÄÄN VAIN KEPPIHEVOSELLA RATSASTAMINEN (keppihevosta ei saa esim. pitää ilmassa radalla, vaan se pitää olla jalkojen välissä) Kuhunkin sarjaan voi osallistua vain yhdellä hevosella Rata pitää kiertää esteiden numerojärjestyksessä. Kilpailijalla saa olla apureita radan varrella neuvomassa.

4 virhepistettä tulee, mikäli:puomi putoaa, kilpailija kaatuu, väärän esteen ylityksestä tai kilpailija menettää keppihevosen hallinnan ja keppihevonen putoaa. 3 virhepistettä kieltäytymisestä. Joskieltäytyy kolme kertaa, suljetaan ratsukko pois kilpailusta. Aika ja virhepisteet ratkaisevat sijoituksenpuhtaat radat (ilman virhepisteitä) menevät aina kärkeen ja niiden paremmuuden ratkaisee aika.

TERVETULOA!! Buffetti palvelee yleisöä ja kilpailijoita