Liiton alueellinen puutarhakurssi 13.6. klo 13-16

Aika: 27.5.-13.6.2020
Paikka: Pakila

Siirtolapuutarhaliitto kustantaa alueellisen kurssin jäsenyhdistystensä viljelijöille jäsenetuna. Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumiset liittoon, koska koronatilanteen vuoksi osallistujamäärä on rajoitettava. 

Helsingin kurssiaihe on tänä kesänä puutarhanhoidon perusteet. Siirtolapuutarhoissa on uusia viljelijöitä, joille on paljon hyötyä kurssista. Kokeneillekin puutarhureille kurssilla on hyvää perustietoa ympäristöystävällisestä puutarhanhoidosta.

  • Perustiedot puutarhan hoitamisesta
  • Maaperän kunto ja hyvän mullan merkitys
  • Kitke oikein

Kurssi kestää kolmisen tuntia ja aikaa on varattu myös kysymyksille.

Kurssien opettajana toimii Leena Luoto. Leena on biologi, jolle kasvit ovat työ ja harrastus. Leena on myös tietokirjailija, ötökkatieto.fi -sivuston äiti, suositun Facebook-ryhmän ’Puutarhan parhaaksi’ perustaja ja ylläpitäjä sekä mm. radiosta ja tv:stä tuttu asiantuntija. Leena on myös oman lehtemme ’Kysymyksiä palstalta’ -asiantuntija sekä monille tuttu luennoitsija kahden edellisen vuoden alueellisilta kursseilta. 

Viljelijät voivat halutessaan osallistua useammalle alueelliselle kurssille niiden järjestämispaikkakunnilla.Lisätietoa liiton sivuilta  Matkakuluista kukin vastaa itse.